Gegar Vaganza Giveaway bersama Digi

Promotion duration
21/9/2023 to 11/12/2023
https://digi.com.my/media/articleURLhereWhichCanbeReallyLong

Menangi tiket ke siaran langsung All Stars Gegar Vaganza secara percuma!

Sempena pertandingan nyanyian All Stars Gegar Vaganza yang akan disiarkan di Astro Ria, anda berpeluang memenangi 2 tiket untuk menyaksikan pemenang-pemenang terdahulu Gegar Vaganza secara percuma!

Ikuti langkah dibawah untuk menyertai pertandingan:

  1. Nantikan pengumuman peraduan berserta soalan mingguan, di Facebook Digi (@digi) setiap hari Isnin dari 21 September hingga 4 December 2023. Nota: Soalan pertama akan dipos pada 21 September (Khamis). Pada minggu-minggu seterusnya, soalan akan dipos setiap hari Isnin.
  2. Peserta hendaklah menjawab soalan yang tertera dengan memberi jawapan di bahagian komen.
  3. Empat (4) peserta terpantas untuk memberi jawapan yang betul akan memenangi 2 tiket seorang dan akan dihubungi oleh pihak kami melalui DM Facebook.
  4. Pemenang yang telah mengesahkan kehadiran mereka akan dikhaskan nama mereka dan dihantar ke Astro untuk disenaraikan dalam senarai tetamu.

Maklumat lebih lanjut:

  • Pengumuman soalan akan dibuat pada setiap hari Isnin bermula dari 21 September dan tamat pada 4 December di akaun Facebook @digi.
  • Peserta yang menyertai peraduan ini dan telah memenuhi syarat-syarat peraduan akan berpeluang untuk memenangi dua tiket konsert All Stars Gegar Vaganza.
  • Peraduan ini dibuka kepada Pengguna Digi dan rakyat Malaysia berumur 18 tahun dan ke atas.  

Winners will be announced on 10 April 2022

Stay tuned for the results etc