Gegar Vaganza Giveaway Bersama Digi

Promotion duration
12/9/2022 to 19/11/2022
https://digi.com.my/media/articleURLhereWhichCanbeReallyLong

Menangi tiket ke siaran langsung Gegar Vaganza Musim ke 9 secara percuma!

Sempena pertandingan nyanyian Gegar Vaganza Season 9 yang disiarkan di Astro Ria, anda berpeluang memenangi tiket ke siaran langsung Gegar Vaganza Season 9 secara percuma! Nak tahu bagaimana?

 

Ikuti langkah di bawah untuk menyertai pertandingan:    

  1. Nantikan pengumuman peraduan, yang disiarkan setiap hari Isnin dari 12 September hingga 19 November di akaun media sosial Digi (Facebook dan Twitter).  
  2. Peserta yang layak hendaklah menghantar SMS YESGV ke 68886 sejurus selepas pengumuman peraduan.
  3. Peserta dengan penghantaran SMS terpantas akan disenarai pendek dan akan dihubungi pada setiap hari Rabu. Bakal pemenang haruslah mengesahkan kehadiran mereka untuk persembahan langsung di Dewan MBSA Shah Alam kepada Digi pada hari Rabu.
  4. Pemenang yang telah mengesahkan kehadiran mereka akan dikhaskan nama mereka dan dihantar ke Astro untuk disenaraikan dalam senarai tetamu.

Maklumat lebih lanjut:  

  • Pengumuman akan dibuat pada setiap hari Isnin bermula dari 12 September dan tamat pada 19 November di akaun Twitter @digitelco dan Facebook @digi.
  • Peserta yang menyertai peraduan ini dan telah memenuhi syarat-syarat peraduan akan berpeluang untuk memenangi dua tiket konsert Gegar Vaganza Season 9.
  • Peraduan ini dibuka kepada Pengguna Digi dan rakyat Malaysia berumur 18 tahun dan ke atas.

Meet the Contributors

Digi RAODigi RAO

Winners will be announced on 10 April 2022

Stay tuned for the results etc